wiezijnwij-samen-tjeerd-header
//Tjeerd Boersma
Tjeerd Boersma2018-11-12T16:33:23+01:00

Tjeerd Boersma

Mensen en groepen collega’s die vastzitten in hun onderlinge werkrelatie helpen bij het losmaken daarvan. En ze te motiveren zich opnieuw te verbinden. Dat is de belangrijkste drive in mijn werk. Rechtvaardigheid en eerlijkheid staan voor mij absoluut voorop.

Mijn werkwijze is oplossingsgericht en confronterend, met respect voor alle partijen. Ik ben hartelijk, direct, enthousiasmerend en humoristisch. Sterk in het weer op gang brengen van verstoorde processen in de rol van mediator en procesbegeleider. Ik focus me daarin op het ombuigen van standpunten naar belangen en behoeften en sta bekend als meervoudig partijdig en veilig confronterend.

Ik ben altijd erg blij als mensen toch weer een gaatje zien om de toekomst met de ander, waarmee ze in onmin leven en/of werken, voort te zetten. Of in ieder geval niet de relatie te verbreken. Dat het duidelijker is geworden wat oorzaken zijn achter een conflict en nog belangrijker: wat de behoeften zijn, waardoor er ietsje pietsje meer onderling begrip begint te ontstaan. Het is overduidelijk niet mijn, maar de prestatie van partijen. Dat ik daaraan heb mogen bijdragen, stemt me dan ronduit gelukkig.

T +31 (0) 6 – 55142809
E t.boersma@gezondewerkrelatie.nl

Locatie Amersfoort