wiezijnwij-samen-thimo-header
//Thimo Kooiman
Thimo Kooiman2019-09-13T12:16:30+01:00

Thimo Kooiman

Teams floreren door bevlogen medewerkers die hun positie innemen en met plezier samenwerken aan prestaties. Daar geloof ik in. Daarom bouw ik graag aan teams die samen in staat zijn om te versterken, te verbeteren, te vernieuwen en verschillen te overbruggen. Waar ik voor ga, is het vrij zetten van ‘de kracht die er is ’ en het versterken van onderlinge verhoudingen.

Ik geniet ervan wanneer mensen of groepen in beweging komen en verantwoordelijkheid nemen om veranderingen in gang te zetten. Mijn geluksmomenten ontstaan wanneer ik kan bijdragen aan het (opnieuw) ontdekken van mogelijkheden en het losmaken van energie in complexe processen. Anderen faciliteer ik graag om eigen antwoorden te vinden en inspireer ik om tot ‘nieuwe’ oplossingen te komen. Ik sluit goed aan op context en werk moeiteloos in alle lagen van een organisatie. Altijd sta ik naast mensen en ik breng graag beweging waar het vast zit.

In mijn omgeving vinden ze mij verbindend, vriendelijk confronterend, pragmatisch en humoristisch. Eigenaarschap, transparantie en ‘samen’ zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Altijd gericht op resultaat en met respect voor verschillen. Met focus op doel en resultaat, schakel ik graag tussen mijn rollen als (team)coach, procesbegeleider en trainer. Daarnaast ben ik voor verschillende bedrijven actief als extern vertrouwenspersoon.

T +31 (0) 6 – 43840098
E t.kooiman@gezondewerkrelatie.nl

Locatie Gorinchem